Sledujte nás:

Italské rizoto I

Zpět
  • Autor: tomato
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 5945 kJ

Bílkoviny (g): 46, Tuky (g): 44, Sacharidy (g): 205, SAFA (g): 24, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 25, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1486 kJ

Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 51.3, SAFA (g): 6, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 6.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Na polovině másla orestujeme cibulku a rýži, až zesklovatí, přilijeme víno a sběračku vývaru (celkem budeme potřebovat cca 0,7), přidáme pokrájená rajčata a houby (václavky) a mícháme, jakmile se vývar vsákne, přidáme další sběračku atd. V poslední sběračce rozpustíme šafrán. Nakonec vmícháme zbytek másla a nastrouhaný parmazán.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři